torsdag 31 maj 2012

I år ligger jag före

19/5 Efter att ha ätit frukost på lördagen så jobbade jag hela dagen med veden. Jag bestämde mig för att få hela högen sågad och klar innan jag avslutade arbetet och det lyckades jag med. Jag klöv också veden i omgångar mellan tankningarna av sågen och fick klart allt det stora. De mindre bitarna var jag tvungen att spara till dagen efter, jag jobbade utan avbrott i åtminstone 5-6 timmar.
Körsbärsträdet som står i blom bakom vedhögen fick jag förresten av mina kollegor när jag flyttade in i huset för 7 år sedan och det tycks må bra.
På kvällen pratade jag med quiz-L i telefon, vi satt båda hemma en lördagskväll, vi är visst lite tragiska...
Sen såg jag I am Legend, jag tycker att den är riktigt, riktigt bra den filmen. Nu tittade jag på en alternativ variant av filmen och den tyckte jag faktiskt bättre om än originalet... Synd, för jag brukar inte räkna alternativa slut och så för "riktig" film, men jag kan nog tycka att de borde ha valt den varianten istället.
Det är häftigt att veta att alla scener där man ser gatubilder från New York faktiskt är inspelat i New York och de har helt enkelt tömt hela gator och kvarter för att göra denna film. Stort!
Regissören sa att Will Smiths namn öppnade många dörrar för dem och skapade mycket "Good Will" från staden och dess invånare som tog besväret med avstängda gator relativt lugnt.

Inga kommentarer: