tisdag 22 maj 2012

Hur kan det regna på ena sidan huset och inte den andra?


11/5 På fredagen hade jag väldigt ont i halsen på morgonen, alla värktabletter hade ju gått ur under natten och jag hade ju sovit med öppen mun så att jag var helt torr i mun och hals. Svullnaden i halsen var besvärande och gick ända upp mot örat och värkte.
Någon halvtimme-timme efter att jag tagit nya tabletter så kände det mycket bättre och jag lyckades äta lite frukost. Jag får äta vad jag vill så länge det inte gör för ont. Jag undviker dock te eftersom de inte vill att man äter eller dricker något varmt.
Jag somnade till på soffan och vaknade av att det smattrade kraftigt på verandan och fönstret som ligger åt det hållet, när jag tittade dit så såg jag att det antingen regnade jättekraftigt eller så var det till och med hagel! Det underliga är att fönstren på min högra sidan var helt torra och solen sken på den sidan huset... Jag vet inte om det syns på bilden?
När det slutat regna klädde jag på mig och åkte för att köpa sushi, på vägen åkte jag förbi Ju's jobb och tittade på ett gäng träd hon vill bli av med. Det blir mycket jobb men också mycket ved, jag ska försöka ta hand om det där.
På vägen hemåt handlade jag edamame på Ica som äntligen efter runt 2 månader har fått in det igen!
Jag tvättade ett par maskiner tvätt till och I från jobbet kom och hämtade diskmaskinen som jag inte har plats för i mitt kök och senare kom kusin S förbi för att hålla mig sällskap en stund på kvällen. Jag hade inte ätit upp min sushi och hon hade hunnit äta middag så hon värmde en låda från min frys och jag försökte äta sushi men det gick inget bra för mig att äta den här dagen.
Hela dagen hade jag varit trött och håglös men det kändes i alla fall lite bättre med sällskap. Efter att S åkt så ringde L och vi pratade en stund, men det är svårt att prata med svullen hals. Sen tittade jag på filmen "In Bruges" den är jättebra och det var Quiz-E och J som tipsade mig om den för ett par år sedan när vi spelade quiz.


Inga kommentarer: