måndag 14 maj 2012

Varför tog jag med så mycket hem då?

3/5 På Torsdagen kunde jag äntligen försöka komma ikapp på jobbet så pass att de ska kunna klara sig utan mig under sjukskrivningen.
På lunchen åkte jag iväg till ÅES Maskinservice och köpte gräsklipparen och motorsågen så som jag bestämt mig att göra redan under helgen Jag åkte till Apoteket också och fick tag i Turres antibiotika och hittade till min förvåning schampot och balsamet som jag "stockat upp" på i England och tagit hem för att det inte innehåller en massa silikon... hoppsan. Sen köpte jag med mig sushi till kontoret eftersom jag inte hunnit äta. På eftermiddagen fixade naprapaten till min nacke och det kändes som om jag fått en hel del gjort, både privat och på jobbet. Jag kom iväg lite sent från jobbet och gick ara in och bytte byxor och skor och sen åkte jag ned till stallet där Venar stod färdig att ridas. Jag red inte så länge men han var väldigt mjuk och följsam den lilla stund jag red, jag fick håll igen efter 20-25 minuter så då skrittade jag av, jag är lite rädd för den där hållen, jag vet inte vad den kommer sig av.
När jag kom hem provade jag min nya motorsåg och hittills kan jag bara säga att jag är kär, hoppas att den håller också!
Jag hade tänkt att klippa gräset också men Turre frös så jag gick in.

Inga kommentarer: