tisdag 1 maj 2012

Det blir inga tulpaner i år

20/4 På fredagen var det dags att åka hem och det kändes bra, nu var jag trött och ville ha lite vardag. Jag mötte upp med min tyska kompis M i frukostrestaurangen och åt en snabb och lätt frukost och sen möttes vi nere för att ta taxin han hade bokat till flygplatsen. Vi hade gått halva vägen var, jag åkte en halvtimme senare än tänkt och han åkte en halvtimme tidigare. Taxichauffören är en kille han känner sedan tidigare, en som deras företag brukar anlita och han var lite orolig för om jag skulle hinna till min flight eftersom han förväntade sig en del trafik. Men det ordnade sig, det var inte alls mycket trafik och vi kom snabbt igenom säkerhetskontrollen och gick till varsin gate och strax senare var jag ombord på mitt plan. Efter alla långresor jag har gjort hade min hjärna svårt att fatta att jag bara skulle sitta där i drygt två timmar och sen vara hemma på Arlanda men så fort jag tänkte tanken blev jag väldigt lättad och glad. Jag somnade en liten stund och sen läste jag och så var jag plötsligt hemma. När jag kom ut ur gaten på Arlanda hittade jag skylten ni ser på bilden, den var både vacker och fyndig tycker jag.
Pappa hämtade mig på Arlanda och vi svängde in till Ica Maxi vid Europstop på vägen hem så att jag kunde handla lite. Det var väldigt skönt att komma hem och efter att ha ätit lite så sov jag middag en stund. Mina älskade tulpaner var uppätna av rådjur för första gången sedan jag flyttat in, de insåg tydligen att ingen var hemma i några dagar där sedan systerdottern flyttat hem igen efter påsklovet, jag som älskar de där tulpanerna. De är vita och har flera olika former och nu blir det inga i år...
Jag tog det lugnt resten av dagen förutom att jag bakade bröd och packade upp mina väskor. Sen laddade jag upp lite bilder på datorn och fixade medan jag tittade på Vänner.

Inga kommentarer: