torsdag 31 maj 2012

Det är inte saltgurka i tzatsiki!

21/5 På Måndagen var det min första arbetsdag efter sjukskrivning och ledighet och jag hade haft lite svårt att sova eftersom jag kunde tänka mig högarna som väntade på mig. Tanken hade ju varit att jag skulle jobba lite under sjukskrivningen men det hade jag inte klarat av när jag gick på medicinerna. Men det visade sig under eftermiddagen att jag redan fått ett rätt bra grepp på allt och stressen gick över i vetskapen att jag hade full koll.
Jag och Quiz-Lu bestämt oss för att spela quiz med B's lag på kvällen eftersom det var näst sista quizzet för säsongen. Jag ringde systerdottern L och frågade om hon också ville hänga på och det ville hon, så jag fick sällskap på vägen in. Vi gick in på Coop för att se efter om de hade edamamebönor och hittade något så dumt som Tzatsiki med Saltgurka! Kalla det vitlökssås med saltgurka eller vad sjutton som helst, men inte Tzatsiki! Sånt stör mig!
Vi hade trevligt på quizzet och det gick rätt bra, vi kom tvåa och det var första gången jag kommit placerad med det laget faktiskt.

Inga kommentarer: