måndag 16 januari 2012

Spring i benen

11/1 På onsdagen tittade jag runt på hemsidor och pricerunner för att jämföra priser på de två kameror  jag tänkt köpa. Slutligen beställde jag en ny Canon kompaktkamera Canon Ixus 230HS och den är blå!
Den finns i många olika färger och jag letade runt ett tag innan jag hittade en blå, det blev Scandinavian Photo som fick min order tack vare att de hade den blå i lager och ett rimligt pris.
Jag sov middag någon halvtimme eller nåt mer hann jag inte och sen bytte jag om, klädde mig och Turre i reflexvästar och började gå mot mammas hus och pysselkväll. Det var jättehalt och redan innan jag kom fram till stallet hade jag nästan drattat på ändan. Det såg ju inte så särskilt halt ut, det var dessutom plusgrader, men det hjälper inte när marken är så kall. Slutligen gick jag med ena foten i den smala vägkanten och den andra på den isiga vägen och lade ju tyngden på foten som gick i kanten och haltade alltså lite. När jag kom ut på gång- och cykelvägen blev det lättare, där hade de sandat med stora, ganska vassa sandkorn och det gick till och med bra att springa där.
Särskilt fort framåt gick det inte totalt sett, så fort man försöker länga steget lite så halkar man ju. Det kändes rätt tungt också, jag har ju inte gjort många knop på runt 2 månader. Det tog 35,5 minuter i jämförelse med de vanliga 33, men det är svårt att säga om det berodde på det hala underlaget eller den dåliga kondisen, troligtvis lite av vardera.
Turre sov gott på bordet och i S knä, han avgudar henne. Själv åt jag medtagen matlåda och sen körde vi Postkodsmiljonären på det elektroniska spelet. Vi var inte så många men vi hade trevligt ändå.
När det var dags att gå hem igen var jag utvilad och inte alls ovillig och Turre var också peppad, han hade orkat bättre än vanligt vad jag kunde se. Vi blev stående i hallen en bra stund innan vi gick och pratade med mamma och pappa men sen kom vi iväg och var hemma vid 23.40.
När vi kom hem var Turre fortfarande pigg eller så var han överaktiv, men han ville leka med bollen...

Inga kommentarer: