onsdag 25 januari 2012

Pappor kan inte?

Okey, den här artikeln är 5 år gammal men hon tycker troligtvis precis samma sak än idag och den fick inte tilläcklig uppmärksamhet då det begav sig så nu cirklar den runt på internetsidor i hela Sverige och upprör oss alla(?)
Hur ska vi kunna komma till jämlikhet om pappor behandlas såhär av forskare som någon kanske till och med tar på allvar?
Hur dumma tror hon att män är?
Tror hon på allvar att mammor vet precis hur de ska göra när ungen ploppar ut? Varför finns det då kurser i sånt? Vad barnet "säger" när det skriker är något man lär sig, inte föds med och pappor har inte mer inlärningssvårigheter än mammor.
Det finns pappor som skadar sina barn ja, men det finns det mammor som gör också och det är nog sällan ett misstag i de lägena, nej det är helt enkelt misshandel och då får vi helt enkelt hålla tummarna för att den föräldern utan sådana tendenser inte lämnar den andre ensam med barnet eller kanske till och med flyttar ifrån den föräldern. Jag tror sällan att den andra föräldern sitter helt ovetande när den andra torterar barnet.
Och det handlar inte om kön i det fallet.
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article11038187.ab
Ja, upprörande är det i alla fall och gränsar till förtal enligt mig.
Jag känner en massa fina pappor som har skött sina barn enligt konstens alla regler och som har trygga, glada barn med två starka, trygga föräldrar att vända sig till.

Inga kommentarer: