fredag 13 januari 2012

Jag smög in som en tjuv om natten


10/1-2012 Stressen på jobbet fortsatte på tisdagen, jag har en hel del nya arbetsuppgifter och därtill alla de gamla. Killarna i servicen kan man lita på att lätta upp stämningen emellanåt, snyggosarna sprang runt i fula mössor som de fått av en leverantör och framförallt T drog upp den så att den skulle se så fånig ut som möjligt. För sånt larv kan vi till och med glömma att det inte uppskattas på vårt företag att man har mössa inomhus, stämningen höjs ju i alla fall.
När jag kom hem eldade jag i kaminen och sen sov jag på soffan en stund. Vid 20 ungefär åkte jag iväg och handlade mjölk hem och till jobbet och en blomma till B som fyllde år. När jag kom dit var det mörk och tyst och slutligen gick jag helt enkelt in och hällde upp vatten i en vas och ställde i blommorna och så lade jag en lapp under, men jag undrar om de inte är bortresta.
När jag kom hem igen gjorde jag en omelett och jag är inte säker på om jag någonsin gjort det tidigare och jag är inte särskilt förtjust just i omelett men jag tänkte jag skulle försöka. Jag hackade upp lite rester från kylen, skinka, tomater, svamp och rödlök och sen fräste jag det och hällde på ägg blandat med grädde, salt och peppar och så strödde jag riven ost på det. Det blev okey men jag hade för hög värme på så det blev lite mycket stekyta, men det smakade inte bränt i alla fall.
Jag tittade på de sista avsnitten av säsong 1 av ER-Cityakuten och kom i säng relativt tidigt men kunde inte somna.


Inga kommentarer: