fredag 20 januari 2012

Sen när är jag hemma en lördagskväll?


14/1 När jag vaknade på lördagen hade jag fortfarande kvar huvudvärken jag gått och lagt mig med och kom plötsligt ihåg att jag inte hade nåt smör hemma och bara knäckebröd. Jag funderade först på om jag skulle åka och handla men bestämde mig istället för att ringa syrran och se om hon och ungarna ville hänga med till kondis och äta frukost. Hon ville inte men ungarna hängde på, så fort jag satte mig i bilen och mötte solljuset insåg jag att jag skulle behöva mina migränsprutor så jag vände och hämtade dem. Lagom tills jag hämtade upp ungarna hade jag en ordentlig migrän och insåg att jag inte skulle bli nåt kul sällskap. Trots det handlade jag en räkmacka och en latte och började försöka smutta i mig latten till att börja med. Det gick inget bra alls och strax senare stod jag och hulkade över toaletten... En stund senare började jag däremot känna att sprutan jag tagit när vi kommit dit började verka och jag gjorde ett nytt försök med latten. Nu gick det bättre och sen kunde jag till och med äta några räkor även om jag inte åt så mycket.
Men sen började jag må bättre och var också lite bättre sällskap åt L och S. Nu började jag tro att jag faktiskt skulle kunna få nåt gjort även denna dag så jag och L bestämde oss för att köpa systemkameran jag suktat efter ett tag. S skulle möta upp med pappa M för att köpa en ny mobiltelefon.
Jag och L åkte till Barkarby för att titta efter kameran på Media Markt och de hade den men inte bara kamerahuset utan en som hade ett mindre objektiv till också. Vi bestämde oss för att kolla NetOnNet och Elgiganten också innan vi bestämde oss men det visade sig att de var betydligt dyrare där så slutligen åkte vi tillbaka till media Markt och köpte kameran och en kameraväska till min nya kompaktkamera och så ett par hörlurar. Förpackningen var öppnad och jag bad om rabatt på den. En tjej tittade på lurarna och sa att de var i gott skick men att jag kunde få 20:- rabatt på dem. De kostade 249:- så det blev ingen större sillnad men jag tycker att det är trevligt när man får gehör för det man säger så jag var nöjd i alla fall.
Vid det här laget var vi både trötta och hungriga och skyndade hemåt.
Jag var yr av trötthet men var ju tvungen att handla smör och lite sånt och när jag kom hem åt jag lite och vilade på soffan. Det är svårt att förklara men man får vad jag brukar kalla "migränbakfylla" efter ett migränanfall även fast det är över så mår man konstigt och skyddar liksom huvudet. Det känns som om man har ett stort öppet sår i huvudet och så blir man oerhört trött av att ha så ont.
Jag hade bestämt preliminärt med S att vi skulle gå ut på kvällen men jag kände att jag inte skulle orka, en kväll på soffan var vad jag skulle klara av.
Efter att hon försäkrat mig att det var okey ringde G och ville också att jag skulle möta upp på puben men jag sa återigen nej.
Jag laddade batteriet till kameran och när det var klart skulle jag testa den och insåg att de minneskort jag haft till den gamla kameran inte passar i den nya så jag kunde inte prova den...
När jag sedan skulle testa de nya hörlurarna insåg jag att sladden var av... hon hade ju kollat och sa att de var i gott skick.
Resten av kvällen tog jag det lugnt och tittade på första säsongen av Remington Steel som jag köpt men den är ju inget bra alls!
Jag gjorde Tom Yam Goong till middag och det blev bra, jag åt den med lite ris i.

Inga kommentarer: