måndag 30 januari 2012

Spännande möten

23/1 På måndagsmorgonen gick jag upp relativt tidigt och duschade och sminkade mig dagen till ära, sånt brukar jag försöka undvika på morgonen. Sen åkte jag in mot stan och ett inplanerat kundbesök. Eftersom jag var rädd att min dunjacka luktade brandrök efter helgens grillning så hade jag tagit en annan nytvättad, gammal jacka jag hittat i skåpet och attans vad kallt det blev. Det var -6 ute och alldeles för kallt för att ha en sån bomullsjacka med blus under. Det var inte alls särskilt mycket trafik och jag var i god tid i stan och parkerade i  Fältöverstens garage för Turres skull, jag ville ju inte att han skulle frysa ihjäl. Det tog ett tag att promenera till kunden, mest för att jag inte alls visste vart jag skulle, men slutligen hade jag tur och råkade ta mig direkt till deras port. När jag gått igenom vakten mötte jag en av stammisarna från Tudor Arms vilket gjorde mig förvånad och honom också, men sen tog jag hissen upp och blev mött av M. Sen hade vi ett bra möte hon, jag och 4 av killarna hon jobbar med.
Sen åt vi lunch i deras matsal i källaren och det var riktigt bra käk med flera val som serverades som buffé.
Strax senare hämtade jag upp mina grejer på deras kontor och så åkte jag tillbaka mot jobbet.
Jag var där lagom till eftermiddagsmötet och fick inte så mycket gjort resten av dagen.
När jag kom hem var jag trött och vilade en stund och så åkte jag in till quizzet för att spela med mitt vanliga lag för första gången den här säsongen. Det var trevligt att träffa dem igen och stämningen var hög. Jag tog in en korg med pommes frites som vi delade på allihopa.
Vi tyckte att första halvan av quizzet kändes ganska lätt och andra halvan jättesvår, det visade sig att vi fått fler poäng på andra halvan än första...
Men dessvärre 1 poäng under andra platsen...
Jag åkte hem och åt lite edamamebönor och sen gick jag och lade mig.

Inga kommentarer: