måndag 30 januari 2012

Nu har jag en biljett!


24/1 På tisdagen fick jag äntligen ändan ur vagnen och köpte en biljett till Grand National på Aintree, Liverpool den 14/4. Jag har fått en massa hjälp av de smarta "seniorerna" på www.bukefalos.com allt man någonsin skulle vilja fråga om eller diskutera kan man få gjort där. Precis som på vilket internetforum som helst finns det förstås en del nötter där, men de är särskilt sällsynta jämfört med andra forum. Dessutom kan man hitta allt från specialiserade läkare och veterinärer till socialarbetare och sjukskrivna och de är alla väldigt generösa med sin tid, sina åsikter och kunskaper. Dessa människor kunde peka mig i rätt riktning när jag skulle köpa biljett och gav mig en massa annan matnyttig information utöver det. En väldigt intressant text l'nkades det till också, det var väldigt kul att läsa om kapplöpningsens egen kultur och det känns som om jag kanske kommer att uppskatta det på ett helt annat plan än om jag inte läst detta: http://www.sirc.org/publik/racing.html
Jag fick gjort en hel del annat också, jag städade undan i hela huset, dammsög, vek tvätten och tvättade några maskiner tvätt också. Dessutom städade jag ordentligt i köket och diskade upp.
Det låter kanske inte så mycket, men det var skinande rent när jag var klar och då hade jag dessutom tagit bort julgrupperna och planterat om de gröna växterna i en av de större krukorna jag hade plats i. Jag vattnade resten av blommorna när jag ändå höll på. Skönt att få allt detta gjort äntligen.

Inga kommentarer: