fredag 17 september 2010

Helrenovering

På onsdagmorgonen skulle jag till tandläkaren för den årliga kontrollen, men det hade jag glömt att säga till mina kollegor, så det fick bli ett sms om att jag skulle komma senare.
Min tandläkare skänker bort böcker hon har läst, de står i en hylla i väntrummet och bara väntar på att man ska ta med någon av dem hem.
Så visserligen får jag betala för besöket, men sen får jag ju återbäring i form av en bok eller två.
Jag kom hem med två stycken den här gången, en självbiografisk om en nazist i andra världskriget och 80-talsklassikern Shogun.
Som vanligt nu för tiden fanns inget att göra med mina tänder, de gjorde pliktskyldigt en liten rengöring, men inte ens det behövdes egentligen och inte minsta hål eller nåt annat fanns det.
Med tanke på vad tandvård kan kosta var jag ganska nöjd med notan på 500:-.
Nu har de förresten installerat en TV ovanför stolen, så när man ligger där och glor i taket så har man nåt att titta på. Förr hade de en bild på Mamma-Mu, hade det inte varit för den bilden hade jag inte ens vetat vem hon är, jag har ju inga barn som kan lära mig.

Jag åkte och röstade på vägen till jobbet, jag ska ju till Vetlanda i helgen och ville ha det gjort. Jag fick gå till biblioteket, men det var inte så långt från parkeringen så det gjorde inget.
Jag handlade lite på Apotek1 åt killarna på jobbet också och åkte sen till jobbet.

Men eftersom jag inte är så bra på att planera så var det ju tänkt att jag skulle ta ledigt ett par timmar på eftermiddagen eftersom S skulle fixa mitt hår. Jag får ju ta de tider hon har över.
Vid 14 var jag alltså på salongen för slingning och klippning, sen att man får lite skitsnack och bli arg på alla skvallertidningar det är ju bara en extra bonus.
Jag köpte ett nytt typ av schampo och balsam som inte innehåller silikoner och annat tjafs. Nu får vi se om det hjälper mot mitt flottiga hår.Jag tror nämligen att det är silikon som är boven, inte fett.

Jag köpte också en ögonfransgrejs som vi pratat om på pyssel. Om man använder den här näringen i ögonfransraden varje kväll i en månad så blir fransarna längre och tätare. Normalt skulle jag aldrig tro på det och den är ruskigt dyr. Men eftersom syrran läst om det i en seriös tidning eller vad det var och S själv provat och till och med varit tvungen att klippa sina, så ville jag verkligen ha den. Efter lite velande valde jag den "stora" förpackningen, den på 6 ml. Den fick jag betala 1495:- för och då var det ett rabatterat introduktionspris...
Nåja, jag tror faktiskt att det ska fungera och flaskan ska räcka i 6 månader ungefär.
På kvällen hemma färgade jag ögonbryn och fransar och innan jag lade mig testade jag den nya frans"eyelinern".

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du köpte neulash, funderar nämligen också på det (sedan jag var och klippte mig hos S senast). Du får berätta om den funkar bra för dig!
/E