tisdag 21 september 2010

Bortglömd torsdag

Missade visst torsdagen...
Efter jobbet åkte jag hem och snyggade till mig lite och åkte sen för att mingla på en kunds 5-års jubileum. De utbildar flygande personal i bland annat evakuering och materielen som används i en nödsituation. Det visade sig att jag inte kände en käft och att de var föga intresserade av att lägga ned jobb på att lära känna mig, de kände ju varandra allihopa.
Den enda jag kände var en av tjejernas man L, han var träslöjdslärare på min högstadieskola, eller förresten är han fortfarande det.
Han brukar få hämta grejer hos oss eftersom han ändå är i Väsby så vi ser ju varandra ibland. Han blev så förvånad över hur många av hans gamla elever som som jobbar hos oss, han bara stod och gapade när en efter en gick förbi honom och hälsade.
Nu var han på sätt och vis min livlina, tjejerna var ju upptagna med att fixa och dona och välkomna folk, så mellan låtarna som L's band spelade snackade jag ett par minuter med honom. Sen plötsligt insåg jag att J's kompis B spelade i samma band. Det blev ett glatt återseende, jag har inte sett honom sedan midsommar.
Han spelade ju quiz med oss ibland förr och vi förklarade för L att det var så vi kände varandra. Då sa han att han velat hänga på till quizzet en längre tid. Innan jag smet iväg tog jag bådas telefonnummer för att kunna kontakta dem när det är dags för quiz.
Jag ringde upp dem för att de skulle få mitt nummer och senare på kvällen ringde L och bad så hemskt mycket om ursäkt, han hade glömt att jag hade ringt upp honom för det och ringde helt enkelt upp ett missat nummer.
Min kväll blev sedan lugn till större delen, men jag packade ju inför resan till Vetlanda förstås.

Inga kommentarer: