fredag 18 januari 2013

Det "vä(e)rkar" vara vintern som gör det...

15/1 På tisdagen vaknade jag svettandes, det är sällan jag blir för varm på vintern men om det händer är det oftast när jag sovit några timmar. När jag går och lägger mig är jag frusen till tusen.
På jobbet blev det återigen svårt att planera de kommande veckorna när jag inte hade någon bordskalender. Nyår smög sig som sagt på oss allihopa och ingen tänkte på att köpa nya kalendrar. Jag måste nog ta tag i det där.
Jag fick våra flygbiljetter till Thailand på mailen och skrev ut dem och satte dem i mappen jag har för den resan.
Jag har alltid en mapp för varje resa. Där ligger flygbiljetter, hotellbokning, information om andra saker som till exempel platsen jag ska till och bokningar jag gjort för shower och andra saker. Nu ligger i alla fall allt på samma plats och just nu har jag faktiskt bara en resemapp på gång. Men det är för att mina jobbresa till Alicante inte har några papper än. Hotellbokningen har vår syrelseordförande i jobbföreningen gjort och flyget har jag inte bokat än.
I alla fall, senare på dagen frös jag förstås igen och det gick inte över. När jag kom hem från jobbet eldade jag tills det var riktigt varmt i huset och sen satt jag och kurade i soffan och tittade på Criminal Minds. Ibland får man ta en slappardag, särskilt när man har värk i hela kroppen. Jag tror inte att jag håller på att bli sjuk för såhär mår jag oftast hela vintern. Värk i hela kroppen som inte går att placera riktigt, det känns som om jag har influensa. Ni vet, när man har febervärk som vandrar runt.
först när jag vaknade, sen frös jag,

Inga kommentarer: