måndag 7 januari 2013

Korv och glögg är traditionen



22/12 På lördagen fick jag plötsligt en massa energi och satte igång med julstädningen utan att det tog emot nästan alls.
Jag torkade alla ytor inklusive spis, köksfläkt och alla väggar, jag städade varje skrymsle i badrummet, jag tokade till och med ovanpå några tavlor coh dörrkarmar (men inte alla).
Sen dammsög jag och skurade, bytte lakan och fixade och donade. Till slut var det skinande rent överallt och luktade gott, så rent har det inte varit på länge faktiskt! Jag bytte också till mitt nya duschdraperi, fint va?
Sen blev det plötsligt bråttom, Ju fyllde ju år och då är det tradition med glögg och korv hemma hos henne. Det var en hel del underbara människor där varav en del är gamla vänner till mig och en del är nya. Vi hade väldigt trevligt och hade en del djupa och intressanta diskussioner. Framåt kvällen var det bara "familjen" kvar, dem av oss som räknar oss som föräldrar, syskon, kusiner och annat till Ju och hennes barn trots att vi inte har några biologiska band.
Jag kom hem vid midnatt någon gång och tittade lite på DVD innan jag gick och lade mig och njöt av hur rent och fint det var i huset.

Inga kommentarer: