torsdag 10 januari 2013

Kanske är det att begära för mycket?



6/1 På söndagen gjorde inte många knop, jag klädde inte ens på mig. Tanken hade varit att återigen försöka möta upp med J men eftersom han glömt bort att han fått mitt telefonnummer så skedde all kommunikation över Facebook och då blir det ju en fördröjning när inte båda är inloggade samtidigt. Jag var nära på att gå på en promenad och bestämde mig plötsligt för att jag inte kände för det. Senare på kvällen frösökte jag att få med H, S eller J på promenad men alla tackade nej och då kunde jag ju sitta kvar i soffan utan särskilt dåligt samvete. Vi planerade däremot promenader för kommande veckan och det var ju bra.
Istället tog jag itu med att städa ut julen. För mig är julen slut när nyåret startat så jag tog pyntet ur granen och lyfte ut det lilla som var kvar av den efteråt. Jag drog också lakanen ur sängen och sen packade jag ihop allt pynt, tog ut det i förrådet och så dammsög jag och tog in ved. Under tiden jag var ute fick Turre och Judas vårkänslor och jagade varandra fram och tillbaka på gräsmattan.
När jag bäddat rent i sängen och gått för att duscha hade både Judas och Turre märkt att sängen luktade nytvättat och bestämt sig för att göra något åt det...
Det är så typiskt att jag aldrig kan få sova i en helt ren säng. Jag tycker inte att det är för mycket begärt att jag åtminstone är den första att lägga mig i den.

Inga kommentarer: