torsdag 17 januari 2013

Jag tyckte om honom redan innan

12/1 På lördagen vaknade jag rätt sent eftersom jag somnat sent. Jag tog det lugnt, åt frukost och pratade med J om den kommande kvällen.
Vi bestämde oss för att äta på restaurang i stan och sen kanske ta en drink. Ingen av oss ville köra så vi bestämde oss för att ta tåget in.
Senare insåg jag att jag inte kände för att dricka alkohol och att jag hellre körde in till stan, så vid 19.30 hämtade jag upp J och C hemma hos J.
Det är första gången jag träffar C men jag har hört så mycket bra saker om honom från alla jag känner och med tanke på det och allt som J berättat så är det kanske inte så konstigt att jag gillade honom redan innan jag träffade honom.
Han visade sig vara precis så trevlig och bra som alla har sagt så vi hade en trevlig kväll på Restaurang Cypern på Valhallavägen. De har väldigt bra mat där och de snålar inte med vitlöken!
Dessutom har jag alltid blivit bemött så himla trevligt där, personalen är underbar!
Jag åt aubergineröra med vitlök och grejer i till förrätt och det var jättegott, lite för gott till och med, så jag orkade knappt något alls av varmrätten...
De andra var lika nöjda med sin mat som jag var med min.
Jag och C blev jättetrötta när vi hade ätit och den reaktionen är jag rätt van vid. Nu har jag lärt mig att dämpa paniken som kommer när jag blir så trött att jag vill teleportera mig hem, jag biter ihop och påminner mig själv att det håller i sig i runt en halvtimme och sen känner jag mig som vanligt igen.
Vi tog båda en kopp kaffe för att hjälpa piggheten att komma tillbaka, J dricker inte kaffe och hade inte heller hamnat i paltkoma så det gjorde inget.
Vi tog en sväng till Tudor Arms efter maten och dök upp 45 minuter innan de stängde, det var ganska lite folk för att vara en lördag men det innebar ju att vi fick ett bord så vi var rätt nöjda.
När vi blev utslängda var vi alla rätt nöjda med kvällen och trots att jag funderat på att kanske gå till Dubliner och skicka hem de andra med tåget, så kände jag att jag hellre åkte hemåt och tog det lugnt.
När jag kom hem tittade jag på DVD och tog det lugnt en stund innan jag gick och lade mig.

Inga kommentarer: