torsdag 10 januari 2013

Blir det inte utgång så får det väl bli middag istället

5/1 På lördagen kom S förbi med Neu Lash åt mig som jag bett henne att köpa. Det är en sån där "eyeliner" som gör fransarna tätare och längre. Och om ni undrar, Ja, det fungerar! I alla fall det märket.
Hon tog en fika och snackade lite skit medan jag åt frukost. På kvällen skulle jag eventuellt möta upp med J igen innan han skulle åka tillbaka till England men han visste inte om han skulle hinna eller inte och skulle höra av sig i sånt fall. Sannolikheten att det skulle vara tidigt var ju liten i alla fall så jag bjöd in Lena, S och mina föräldrar till en tidig middag. Mamma och pappa skulle till IKEA först och fick  problem med bilbatteriet och var 20 minuter sena. Lena var upptagen med annat och var också lite sen men så fort alla var på plats så satte vi igång med middagen. Det serverades "Crispy Beef" det vill säga köttet jag hade kokat på onsdagen, serverat med Kinesiska pannkakor, strimlad purjolök och strimlad gurka, sen har man några droppar soja på och det är mums.
Det tyckte även mina gäster  som inte testat tidigare. Jag hade frågat även systerbarnen om de ville komma eftersom det är deras favoritmat, men L hade varit tvungen att avliva sina sista två marsvin så hon kände inte för det.
Vi hade i alla fall en trevlig middag och sen åkte mamma och pappa hemåt, jag Lena och S satt och pratade en stund och sen såg vi film; The Proposal. Ingen av dem hade sett den tidigare och tyckte att den var lättsam och kul. Vid midnatt ungefär så åkte de hemåt, Lena var kvar en liten stund längre än S. När hon åkt tittade jag på Vampire Diaries en stund innan jag gick och lade mig.
J hade tydligen blivit senare än han räknat med så han hörde inte av sig förrän under natten, men det såg jag inte förrän nästa morgon.
Jag har förresten insett nu när jag börjat titta på den serien att jag har läst böckerna, jag brukar inte glömma sånt och nu när jag tänker efter så gillade jag de nog också, varför har jag glömt att jag ens läst dem?

Inga kommentarer: