onsdag 30 januari 2013

Ryktet går

21/1 På måndagskvällen såg jag fram emot att faktiskt träffa levande människor, jag skulle spela quiz med det andra laget. Vi hade trevligt och en äldre gentleman satt vid vårt bord någon timme, jag har aldrig träffat en mer gentlemannamässig herre. Han köpte en cola till mig och så fort någon av oss tjejer ställde oss upp så ställde han sig också. Likadant om någon kom tillbaka från toaletten eller så. Det var väldigt charmigt men det skulle nog gå mig på nerverna om jag levde med det varje dag kan jag tänka mig...
För en gångs skull vann jag en bonusfråga och B fick välja pris och ta min shot för jag kunde inte riktigt välja mellan pepparkakor (som jag inte är så förtjust i) eller choklad med Baileys i (som jag egentligen inte kan äta för att jag kör).
B bestämde i alla fall att vi skulle ha chokladen och jag tog två men sen kunde jag känna av det så jag tog inga fler. Alla dök på chokladen men den sista blev plötsligt över och ingen ville ha den. De föreslog att jag skulle ge den till J och det gjorde jag på överenskommet sätt, mellan tänderna... och jublet rungade mellan väggarna.
Senare fick jag veta av en tjej att hon och flera andra alltid trott att jag och J haft ihop det någon gång. Lite surt att folk går och tror såna saker, tydligen har vi gått samtidigt någon gång och då dras det slutsatser.
Jag tycker att det är kul att flirta, det betyder inte att det leder någonstans!
Vårt vänförhållande är helt oskyldigt!

Inga kommentarer: