måndag 7 januari 2013

Jag tog det som en komplimang

18/12 På tisdagen åkte jag från jobbet vid lunch ungefär eftersom jag skulle på kirurgrmöte i stan. Tanken är att jag ska ta bort överflödsskinn på mage, höfter och ända så snart som möjligt och jag ville ha en konsultation.
Kirurgen var absolut inte otrevlig men han var distansierad och som det verkade ganska ointresserad. Men jag bryr mig inte så mycket om sånt, huvudsaken är ju att han är en duktig plastikkirurg...
Men sen råkade jag nämna att jag hade hund och han bytte attityd på stört och blev engagerad, animerad och visade bilder på sina egna hundar och ville se bild på min. Tänk vad man kan vinna på att hitta en gemensam nämnare.
Han rekommenderade ett cirkumfert snitt tror jag det heter, man skär alltså upp mig runt om hela och tar bort och drar ihop allt... Undrar hur det känns efteråt?
Måste vara svårt att ligga bekvämt kan man tro?
Men det var ju av just den anledningen jag tog kontakt med just den kirurgen, det var den enda jag kunde hitta som gjorde just såna snitt och jag, liksom han trodde att det var det som jag behövde.
Preliminärt är operation bokade till den 11:e Mars och jag är lite nervös faktiskt, kanske för att man faktiskt ska ta bort delar av mig? Men jag tycker inte att det är okey att se ut som jag när man inte ens har fyllt 40.
Det roliga var väl att jag fick vad jag tyckte var en komplimang även om den inte var tänkt så, han påpekade att jag aldrig skulle bli en "speta" och när jag undrade vad han menade så sa han att jag har breda axlar och är ganska muskulös. Jag tog det som en komplimang eftersom det inte alls var tänkt som det, det var för att jag inte skulle ha för höga förväntningar helt enkelt. Men det faktum att en man som sett så många kroppar anser mig som muskulös det säger mig något, särskilt som han inte sa det för att vara snäll!
Jag sprang på R som gett mig sin räkmacka kvällen innan, hon jobbade visst i närheten.
På vägen hem åkte jag förbi ICA och handlade lite och sen åkte jag hem och eldade, jag var trött och kall och satte mig i soffan och tittade på Cougar Town och sen pratade jag med LZ i telefon en stund. Sen satte jag mig och jobbade resten av kvällen och fick iväg mitt sista jobbmail vid 22 ungefär.
Jag hade gjort soppa under kvällen och den ställde jag ut på verandan, smidigare än att försöka få in den i kylskåpet när det ändå är minusgrader ute.
Jag kokade några ägg och gjorde Starbucks kalla gröt och ställde in i kylskåpet inför morgondagen.

Inga kommentarer: