fredag 26 augusti 2011

Är det för att jag klipper kottar?

På tisdagen klippte jag gräsmattan när jag kom hem från jobbet, det har jag bara gjort en enda gång hittills i år... De flesta somrar måste jag klippa den varannan vecka eller nåt och då ser den i alla fall ut som en regnskog lagom till nästa klippning. Nu var det knappt så att det behövdes klippas fast det var så länge sedan. Men det ser mycket prydligare ut när det är nyklippt och jag blir på så gott humör när jag ser tomten.

Emellanåt blir gräsklipparen överhettad, jag vet inte om det beror på att jag klipper så många kottar eller att tomten är så stor och gräsklipparen gammal, men då och då får jag göra annat för att låta den svalna när den har tjuvstannat.

Jag tog ut lite mer saker i förrådet och krattade den omöjliga grusuppfarten, gruset vill bara inte ligga på plats, lutningen är nog för kraftig.

Sen åt jag en av matlådorna med salamisås till middag och tittade på 17 igen med Matthew Perry och Zac Efron. Jag kan ju på sätt och vis förstå varför yngre tjejer tycker att Zac är fin, det hade jag nog också tyckt om jag var yngre, men i den här filmen spelar han ju en äldre kille i en yngre kropp och då tilltalar han mig mer helt klart. Jag gillar väl helt enkelt det mogna beteendet och kan bortse från att han är en liten pojk.

Jag har en larvig fascination för såna där filmer där de byter kropp eller ålder eller nåt, såna har jag gillar sedan jag var barn och det var rätt vanligt ett tag på 80-talet och för ett par år sedan var det plötsligt populärt igen.

Sen tittade jag på Happy Gilmore en till av mina favoriter av larviga komedier och så virkade jag vidare på filten jag började på och som nu har fått en ny uppgift som blivande poncho.

Inga kommentarer: