onsdag 17 augusti 2011

Tungt sinne

På Onsdagsmorgonen gjorde jag en smoothie och tog med till jobbet tillsammans med min frappé. Den blev rätt god men väldigt tjock, det var svårt att dricka den. Jag gjorde som kvällen innan förutom att jag hade i en näve havregryn också.

Saker tycks inte riktigt gå min väg den här sommaren och det blev ännu värre än tidigare på onsdagen. Flera av mina före detta vänner har en bild av mig som jag inte känner igen mig i alls och vi har alla tagit ett steg tillbaka från varandra. Synd när saker inte blir som man hade tänkt sig men det är ingen idé att umgås med folk som inte ger energi utan bara tar och det tycks vara så att vi alla är överrens om att det tar mer energi än det ger, alltså ser det ut som om vi bryter här. Det som jag kan tycka är lite onödigt hårt är att de håller ihop mot mig och får mig att må dåligt.
Det är bara att rycka upp sig och gå nya vägar.

Jag tröstade mig med M*A*S*H och resten av kräftorna från gårdagen.
Senare på kvällen fick jag sms från J som är hemma en månad från Thailand och undrade om jag var ute på stan. Men eftersom jag var hemma så bestämde vi att ses en annan dag istället.
Jag hade lite svårt att sova sen på kvällen. Jag vet att jag inte har gjort något elakt men jag kan inte låta bli att må dåligt när någon är ledsen och när jag dessutom får skulden så blir det ännu värre.

1 kommentar:

anna sa...

Alla vi människor kan välja vad vi vill ge och ta ifrån människor, vi kan välja att se på våra vänner med kärleksfulla ögon och inse att vi alla besitter både en hoper fantastiska sidor likväl som lite mindre fantastiska.
Om vi vet med oss hur svårt livet kan vara, och att vi själva besitter en del mindre bra sidor, så kan vi inse att våra vänner säkert är en blandning av sidor som uppkommit av allt livet kastat våran väg.
Vi borde alla då kunna se våra vänner med ömhet i deras sämre stunder och glädjas i deras bättre.
Så vill jag bli bemött, med medkänsla och mod, alltså försöker jag möta andra just så.

Kämpa på, du är en fantastisk människa!

Kram Anna