måndag 15 augusti 2011

Solar du solarium?

På lördagen gick jag upp utvilad redan vid 9.30, jag är inte säker på att det någonsin har hänt på en helg tidigare. Jag åt frukost och sen städade jag upp lite. Jag skurade ur badtunnan och började fylla den och då ringde J och undrade hur det var. Eftersom hon hade ryggskott bestämde vi oss för att bada badtunna och jag fyllde klart tunnan och tände elden och sen åkte jag för att hämta henne, hon gick på starka värktabletter och fick inte köra. Vi hade riktiga djupsnack och sen hade faktiskt vattnet blivit varmt och vi badade. Jag har aldrig badat i badtunnan när det varit ljust och varmt ute och strax innan vi skulle hoppa i så blev det till och med soligt. Det kändes lite fel men rätt bra ändå. Vi satt väl där i ungefär en timme och sen blev vi båda väldigt hungriga så vi gick upp och jag gjorde nudelsoppa åt oss som blev rätt lyckad. Vid 20 skjutsade jag hem J igen och senare på kvällen åt jag lite kräftor. Bekanten S hade skrivit på Facebook att hon inte hade nåt att göra och efter en stunds messande fram och tillbaka hade vi bestämt att vi skulle gå ut tillsammans. Jag tog en dusch och klädde på mig och hämtade sedan henne ute i Viby där hon bor. Varje gång jag ska ut dit blir jag osäker, det ligger alltid mycket längre bort än vad jag tror att det ska göra.
Vi åkte en kortis till Tudor och sen fortsatte vi till Dubliner. På Dubliner började S prata med några killar från en svensexa, de var lite patetiska men rätt snälla och hade ett bord, så vi satt med dem större delen av kvällen. En Australiensare började snacka med först S och senare också mig och han var lite lustig...
Först sa han att någon Irländare i baren sagt till honom att svenska tjejer är "weird", på vilket sätt fick jag aldrig veta.
Sen undrade han om vi alla solade solarium eftersom vi var så bruna...
Jag förklarare att i motsats till Australiensare så gillar vi faktiskt solen och från det att vi ser den första gången på våren tills höstmörkret kommer så sitter vi ute i solen så mycket vi bara kan. Själva sitter de alltid i skuggan om de kan.
Vi kom hem runt 3 ungefär och då hade jag skjutsat hem S.

Inga kommentarer: