tisdag 2 augusti 2011

Ett dygn är ett för lång liv enligt min smak

På tisdagsmorgonen fick jag lite sällskap på jobbet, våra datakillar var där, men visserligen i en helt annan del av lokalerna.

Mitt kontor är fullproppat med blomflugor eftersom jag gjorde den stora missen att ta med mig biggaråer till jobbet. Lever de inte bara ett dygn? Var kommer de ifrån då? De är så äckliga, de har ju ingen koll alls vart de flyger.

Efter jobbet lade jag mig på verandan där det var lite sol och mycket moln, men det var i alla fall så pass varmt att det var precis lagom. Jag slumrade nog till lite där men bara för någon minut. När jag senare hade gått in igen kunde jag bara inte hålla mig vaken, jag fick gå och lägga mig en stund och sov 1½ timme som en stock.
När jag vaknade bytte jag om direkt och tog mina nya löparskor på en provtur i ridspåret. Redan när jag gick hemifrån hade jag värk i ett av knäna och strax senare vandrade det över på nästa, jag brukar ju aldrig ha problem med knäna... Jag kunde i alla fall springa lite försiktigt och på en tur på 27 minuter så sprang jag 6 minuter. Visserligen uppdelat på 3 stycken 2 minuterspass. Judas kom plötsligt från ingenstans och gick och skrek 20 meter bakom mig, men jag var tvungen att hålla mitt tempo så jag fortsatte.
Jag lät som en blåsbälg, attans vad kondition jag tappat på förkylningen och semestern, jag har ju inte gjort mycket alls på många veckor nu.

Mina nya träningskläder som sitter rätt så bra och ganska tajt när jag står still fungerade inte riktigt lika bra när jag sprang. Byxorna åkte ned och linnet upp, slutligen hade jag byxorna under magen och linnet ovanför, måste ha varit riktigt läckert... Det är svårt att springa samtidigt som man försöker rätta till kläderna.

Efter att jag kommit tillbaka åkte jag direkt till macken för att tanka, köpa tändvätska och cigaretter. Det måste se lite underligt ut ibland, de där blandningarna av grejer. Killen i kassan påpekade att jag skulle försöka hålla isär ciggaretter och tändvätska
När jag kom hem var jag hungrig och stekte upp köttfärs med tacokrydda och gjorde en sallad till det och delade upp allt på en middag och en lunchlåda.
Sen tittade jag på M*A*S*H, chattade med E och Ju och försökte ägna mig åt min hobby att plocka hår och sen packa för morgondagens vindsurfingkurs. Jag behöver handduk, varma kläder, bikini och så får jag inte glömma kräftorna som ligger i kylen, vi ska äta det hos Ju efteråt.

Inga kommentarer: