måndag 18 oktober 2010

Vad är det som aldrig sover?

Ja, inte är det jag i alla fall även om det blir en del korta nätter och därmed tunga eftermiddagar. Men som ni säkert märkt sover jag gärna lite middag efter jobbet.
Jag hade inget bestämt för fredagskvällen så jag och L pratade om att kanske hitta på nåt men hon visste inte säkert om hon hade lust och energi att göra nåt annat än att sitta hemma.
Det slutade med att hon stannade hemma och jag bestämde istället med dejten jag hade för några veckor sedan att gå på bio. Vi valde slutligen nya Wall Street filmen - Money Never Sleeps. Skådisarna är bra men filmen är faktiskt lite lång och tidvis rätt tråkig. Ibland stämmer inte logiken i karaktärernas beteende och det är svårt att hänga med i terminologin och de ekonomiska kasten. Jag anser ändå att jag har hyffsad koll på ekonomi och ändå ett litet hum om hur börsen fungerar. Men det var som sagt rätt svårt och jag skulle gissa att det inte gör filmen särskilt bred. Den första Wall Street kommer jag ärligt sagt inte ihåg ett smack av så den jämförelsen kan jag inte göra. Jag känner inte besvikelse över att ha sett den, men under tiden vi tittade kom jag på mig själv med att undra när den skulle sluta och det är inte alls likt mig, filmälskaren.
Efter filmen tänkte vi gå till McDonalds och ta en fika, men där var det stängt?! Så vi beslutade att gå åt varsitt håll, så jag var hemma rätt tidigt men satt och jobbade halva natten.

Inga kommentarer: