måndag 25 oktober 2010

Eremiten känner sig sliten...

Ja mitt moment 22 fortsatte på lördagen, jag var trött men ville egentligen hitta på nåt och tanken från fredagen var att jag skulle åka till Centrum och ta ut min och Turres medicin. Men det hade jag inte energi till. Konstigt nog hade jag energi till att städa undan i gästrummet och fylla det med burkarna som måste väntas med ett tag och sen dammsuga och skura vardagsrummet och byta lakan och tvätta de använda. Men sen var det inte mycket energi kvar och jag satte mig och tittade på TV-serier på DVD, nu är det The Mentalist som gäller eftersom jag sett alla avsnitten av Bones.
På eftermiddagen kom L, A och A's dotter med kompisar förbi en snabbis och lånade ett par DVD-filmer. Men det var den sociala kontakt jag överhuvudtaget hade med människor på över ett dygn... och inte ville någon hitta på nåt på kvällen och jag vet inte ens om jag egentligen ville det eftersom energin inte fanns någonstans att finna. Alltså blev jag hemma även resten av dagen och kvällen och när lite av energin kom tillbaka gjorde hoppade jag i duschen för att kunna sova ren i en renbäddad säng och sen spenderade jag resten av kvällen (helgen?) i pyjamasen jag fick som Thanksgiving-present av K när jag hälsade på henne i Texas för 3-4 år sedan. Nu är den alldeles för stor, men den är skön och så påminner den förstås om resan. Den passade dessutom utmärkt med t-shirten jag köpte i Chicago nåt år senare...
Sen tänkte jag visa er ett par till av mina favorittofflor, Ponnytofflorna. Jag har haft dem rätt länge, säkert närmare 10 år och de är köpta på Hööks en gång i tiden.

Sen satt jag där med eld i kaminen, pyjamas på mig, fötterna instuckna i ponnytofflorna och med ett glas grönt te och några värmeljus. Värre kan man ha det en lördagkväll, men det kändes ändå lite konstigt att inte ha något att göra och ännu konstigare att det inte gjorde mig så mycket.

Inga kommentarer: