tisdag 26 oktober 2010

Ut i vida världen!

Tänk, nästan 3 dygn inomhus och i ensamhet bröts sedan på måndagsmorgonen. Efter regnet på söndagen fick jag nästan bryta mig in i bilen, dörrarna var fastfrusna och hela bilen var täckt av ett lager is, på biltaket var isen vackert mönstrad och såg nästan ut som blommor.

På jobbet blev det ovanligt stressigt eftersom jag hade varit ledig på fredagen och de andra hade försökt hjälpa mig med några leveranser. Inte nog med att de ringde 5-6 gånger under fredagen, det var en enda stor röra när jag kom in på måndagen. Bara att hitta alla papper var en utmaning och sen att ta reda på vem som gjort vad och om det var något kvar att göra... Men för kundens del var det ju bra med hjälpen, grejerna kom ju iväg före helgen istället för efter och deras papper och grejer var helt i sin ordning. Det är bara rörigt att få rätsida på allt när man kommer tillbaka. På lunchen åkte jag till Väsby Centrum för att äntligen ta ut mina och Turres mediciner, bredvid Apoteket ligger en Järniabutik och de hade 20-70% rabatt på hela sortimentet, så jag gick in och kikade där och kom ut med två oljelampor, ett kaminset (borste, skyffel, tång och pinne) och ett väderskydd för utegrillen. Det här är grejer jag behövt köpa länge, förutom oljelamporna, men de var fina och billiga. Jag kan därför motivera för mig själv att det var bra inköp. Man ska handla utegrejer under höten och vintern, det är ett som är säkert.
Vi får väl se om jag har energi nog att städa verandan innan det blir helt försent, men jag måste erkänna att det är främst kylan som håller mig från att fixa det som behövs där.
På vägen tillbaka till kontoret var jag och köpte sushi och sen var jag en sväng in på Ica och handlade mjölk, kräftor och tomater. Där hittade jag den nya Marabouchokladen. Jag är inte mycket för choklad, särskilt inte vit choklad. Men oj vad jag gillade designen på kakan, alltså var jag tvungen att ta en bild.

Jag kom från jobbet senare än vanligt och var oerhört trött och håglös men tog mig för att packa upp färskvarorna och ge mig och Turre medicin. Sen gick vi och lade oss en stund. Vilken skillnad när jag vaknade! Levaxin ska inte riktigt ge effekt så fort enligt läkarna men jag kan lova att det kändes mycket bättre. Tänk att man gör så mot sig själv att man väntar och väntar, helt i onödan.
Sen hade jag till och med energi nog att fixa iordning mig och åka till Tudor Arms för att spela quiz med ett annat lag än mitt eget eftersom det är ojämn vecka. Jag skulle spela med The Hangarounds och de visade sig bara vara 2 personer, så när jag kom blev vi i alla fall tre.
Vi turades om att sitta på de två barstolarna vi blivit tilldelade vid baren och hade riktigt trevligt. Jag trivdes rätt bra där emellan P och I, två trevliga, intelligenta och söta killar.
På bilden är vår Quiz Master med också.
Det gick inte lysande för oss, men det gjorde det tydligen bara för ett lag den här kvällen, så sådär fasligt långt efter de andra låg vi inte.


Inga kommentarer: