torsdag 14 oktober 2010

Äntligen hemma

Jag gillar att vara upptagen och jag gillar att uppleva nya saker, men nu på sistone har det blivit väldigt mycket och det har gjort att jag inte riktigt har haft tid att andas och slappna av. Jag har inte haft en lugn hemmakväll ordentligt på länge och då jag är hemma har jag ju en massa att göra eftersom jag är borta så mycket.
I tisdags var det meningen att jag skulle träffa G på Tudor, han skulle komma tillbaka från Italien med buss. Men efter ett sms så ringde han upp och vi kom fram till att vi kunde hoppa över att träffas. Det var ju bara en dryg vecka sedan vi sågs när han skulle åka och jag ville ta det lugnt och han ville se fotbollen med alla andra fotbollsnärdar på Tudor. Vi var alltså rörande överrens om att vi kan ses en annan gång.

Jag packade bilen full med lådor fulla av plastdelar från jobbet, ett jobb jag får ta med mig hem och göra när det passar på kvällarna. Två delar ska monteras och sen ska det sättas på etiketter på en annan del och sedan ska det räknas upp tändstickor och läggas i. Det tar en hel del tid, men jag gillar ju ändå inte att bara sitta rakt upp och ned och titta på TV, så det blir ett bra tidfördriv när jag väl är hemma.
Jag satte igång direkt när jag kom hem och satt alldeles för länge, men fick klart alla de burkar som skulle monteras. Jag kom fram till att jag jobbade 10-12 timmar den kvällen och jag blev lite stel i nacken och öm i händerna, men nu är den delen gjord i alla fall.

Jag fick besked i måndags att jag trots allt ska på möte i San Diego i början av november. Det är bra, jag har en del att göra på mötet och har en del folk som jag behöver prata med, dessutom vill jag gärna upprätthålla mitt kontaktnät. Nu är frågan när jag ska åka, när jag ska hem och var jag ska bo. Det verkar som om de jag känner och mina kollegor till mestadelen kommer att bo på det hotell där mötet äger rum. Men jag har en känsla av att en del andra kommer att bo mer centralt i San Diego. Förra året såg jag aldrig något av San Diego, det vore ju trevligt att kanske göra det i år. Dessutom är det faktiskt billigare att bo på de trevligare hotellen som ligger centralt än det slitna seminariehotellet som ligger utanför stan. Ja, som sagt, det är svårt att bestämma såna saker och jag behöver ta beslut så snart som möjligt annars kan det bli fullbokat och därmed mycket dyrare.

Inga kommentarer: