lördag 30 augusti 2014

Uppvärmning inför långflygningen imorgon

16/4 På onsdagen vaknade jag återigen med båda mina håriga killar i sängen. Det är svårt att veta hur man ska ta sig upp utan att stör dem. Vad gör man inte för sina husdjur? Slutligen var jag tvungen att ta mig upp för att gå till jobbet i alla fall och med tanke på att både Judas och Turre låg kvar så kan de inte blivit så väldigt störda.
Denna dag var uppdraget att flyga ned till ett möte i Malmö. Det var jag och kollegan M som åkte dit. Det var soligt och fint i Malmö så när vi kom dit så ringde jag min kontakt och eftersom deras kontor är på flygplatsen så tänkte vi att vi skulle ta en promenad dit. När jag böjde mig ner för att hitta något i min handväska precis när han svarade på mitt samtal så svartnade det plötsligt för ögonen på mig och jag svajade till, så jag satte mig rätt ner på trottoaren fort som sjutton för att inte ramla och slå mig om jag svimmade eller så. M tittade förvånat på mig och när jag lagt på luren så förklarade jag förstås vad som hänt. Nu var skallen helt normal igen men så fort jag tittade nedåt så snurrade det som sjutton igen. Jag lät helt enkelt bli att göra det...
Det var i alla fall en trevlig promenad i det vackra, soliga vädret och vi hade ett bra möte och promenerade sen tillbaka till terminalen där vi hade gott om tid att äta lite middag innan vi flög hem igen.
Jag skjutsade hem M och åkte sen hemåt.
På kvällen satte jag igång att packa och fixa och en del av mina jobbpapper packades också ner, men mitt främsta verktyg är ju datorn, så den tar jag ju med.

Inga kommentarer: