onsdag 13 augusti 2014

Jag är tydligen VIP

25/2 På tisdagen hade jag en massa ärenden jag behövde göra i stan. Bland annat skulle jag lämna in hela familjens klockor på service. När jag hittade urmakaren sa de att jag kunde hämta klockorna om ett par timmar om jag ville, så jag lämnade dem där och tog en promenad och gjorde mina andra ärenden. Jag tog också chansen att ta en promenad till Centralen för att köpa en sojalatte på Starbucks. Det är första gången jag har varit på Starbucks i Stockholm.
Jag hade också frågat urmakaren om nya armband till klockorna och både klockorna och armbanden är väldigt dyra så de gjorde en stor grej av alltihopa och behandlade mig som någon slags prinsessa. Däremot så hade de inte armband på plats i den butiken så jag fick ta en promenad till en annan butik för att ta mig en titt på dem. När jag bestämde mig för att köpa 5 armband så fixade de så att tillverkaren levererade dem till butiken och så monterades de på plats. Men innan de levererades hade jag någon timme på mig, så då mötte jag och B upp för en fika innan han åker tillbaka till Malta igen. Lagom tills jag behövde gå tillbaka till urmakaren skulle B ha ett möte, så det passade bra.
Även tillverkaren behandlade mig som om jag var kunglig och satt kvar i butiken och höll mig sällskap under tiden urmakaren bytte våra armband och sen kunde jag äntligen åka hemåt!
Det hade varit en lång dag.

Inga kommentarer: