torsdag 28 juni 2012

Ansiktslyftning



27/6 När jag kom hem från jobbet på onsdagen såg jag att tomten mitt emot mig var urgallrad ordentligt, det har stått tomt så länge att man nästan trodde att det aldrig skulle vara någon som engagerade sig i den där tomten och det är en fin, stor skogstomt så det vore lite konstigt.
Jag lämnade Turre i bilen och gick upp för att hälsa. En kille kom emot mig när jag tittade mg omkring när jag kom upp för kullen, det var runt 6-8 killar däruppe och fixade med ris och träd.
Han som kom fram visade sig vara den som köpt tomten och nu höll på och fälla träd för att göra plats för sitt husbygge.
Han var indier och väldigt trevlig och han har en fru och två barn, de verkar vettiga.
De hade gjort en jättehög av allt ris och småträd och han sa att jag kunde ta precis hur mycket jag ville av det! Jippie, så nära har jag då aldrig haft ett vedförråd.
När jag kom in matade jag bara katten och hunden och så gick jag och lade mig för att sova middag. Tanken var att jag och Quiz-L kanske skulle gå ut och ha lite pubhäng, men det berodde lite på när hennes hoppträning var klar. Framåt kvällen ringde hon och sa att hon ville kolla på fotbollen hemma hos mig istället, problemet var bara att min TV inte har fungerat den enda gången jag försökt att titta på den sedan julafton, det var för övrigt på grund av henne jag testade under melodifestivalen och insåg att den inte hade någon signal...
Jag gjorde om all sökning och så, det är så det har löst sig tidigare när TVn glömt bort kanalerna, men den hittade inga. Jag vet inte alls vad det beror på, hur kan det komma sig? Antennen såg helt normal ut på taket men det har ju blåst en hel del i höstas, vintras och även nu på våren.
L dök upp med hamburgare åt oss och efter att vi ätit körde vi ned till Pub Magasinet vid Väsby station, de verkade vara de enda som visade Portugal-Spanien. Vi tog en cola och tittade på andra halvlek och förlängningarna, första halvlek hade vi missat medan vi åt. Jag var måttligt road, fotboll med två lag man inte bryr sig det minsta om är ganska ointressant.
De hade gjort om Magget sedan jag var där sist, de hade loungemöbler på balkongenoch en massa TV-apparater och flera barer, det såg fräschare ut helt enkelt. Har jag missat nåt? Har de ny ägare?
Vi kom inte hem förrän vid 23.30 och det hade ju varit trevligare att sitta hemma, men nu när jag får fiber indraget i huset så borde det lösa sig eller hur?
Vi åt lite glass när vi kom hem och så tittade vi på Dodgeball, L åkte vid 1-1.30 och jag kom inte i säng förrän vid 3.40!

Inga kommentarer: