måndag 25 juni 2012

Ibland blir det regn istället

16/6 På lördagen sov vi ganska länge och så gick vi upp och åt frukost. Jag hade en massa idéer om vad jag skulle göra denna lördag, klippa gräset, städa förrådet och så vidare, men lagom tills jag bytt till arbetsbyxor så började det att regna och jag ställde in alla såna planer.
Istället småplockade jag lite i huset, jag tänkte åka till IKEA men det räckte inte energin till.
Jag skjutsade S till hennes föräldrar där hon lämnat bilen och sen åkte jag förbi Sörab med lite grejer.
När jag kom hem började jag städa garderoberna i gästrummet, det är ju i augusti jag ska få en hyresgäst så jag vill tömma ur en garderob och byrån åt henne.
Alla utrymmen kan jag inte tömma, det är de enda förvaringar jag har i huset.
Stor del av den första garderoben upptas av garn till stickning och virkning och det tog ett bra tag att ordna till. Jag repade upp nästan en hel tröjsida eftersom jag hellre vill ha garnet till annat och sannolikheten att jag kommer att fortsätta på den tröjan är minimal. Det tog åtminstone en timme att repa upp lite i taget och rulla på två olika rullar eftersom jag kört från två nystan.
Sen var jag trött och tittade på film istället för att jobba resten av kvällen för vilket jag fick dåligt samvete när jag pratade med Ju som gjort liknande saker som jag under dagen men kommit mycket längre.
Jag var trött och håglös men ville inte riktigt sitta hemma ensam i alla fall, men ingen annan tycktes vara sysslolös denna kväll, så det slutade med att jag satt och tyckte synd om mig själv i soffan hela kvällen.

Inga kommentarer: