söndag 17 juni 2012

Jag gjorde en geting hemlös


7/6 Efter jobbet på torsdagen klippte jag gräset och jag måste säga, jag är verkligen inte nöjd med den nya gräsklipparen. Den beckar igen och stannar och sen får man vänta innan man kan starta den igen, precis som den gamla alltså...
Jag skurade ur badtunnan och tömde askan ur eldlådan, det är rätt struligt faktiskt, man måste sträcka ned armen och skopa upp lite i taget med en skopa. Dessutom störde jag ett getingbo som ramlade ned, men bättre nu när det inte var nån hemma än att jag eldar upp ett helt samhälle senare utan att veta om det. Den stackars getingen kom hem under tiden jag höll på och kunde först inte hitta hem eftersom jag öppnat locket och sen var hon helt förvirrade och flög ned och upp i lådan en massa gånger, jag hade dåligt samvete.
Sen krattade jag grusgången, det är tungt jobb och blir ändå aldrig riktigt bra tyvärr.
Jag skruvade upp en hängare på husgaveln och hängde upp en av lobeliorna där, konstigt att jag aldrig tänkt på det tidigare.
Jag klippte lite till av gräset tills klipparen stannade igen och då skulle jag städa verandan och kom på att jag kunde använda lövblåsen till det, det gick mycket lättare än att sopa.
Jag sopade gången och sen försökte jag starta gräsklipparen igen men det gick inte så jag lät den stå ute och gav upp trädgårdsarbetet för dagen.
När jag kommit in och duschat städade jag min sminklåda och kastade en hel del, ändå är det en massa kvar som jag sällan använder eftersom det är så svårt att hitta i den lådan.

Inga kommentarer: