onsdag 6 juni 2012

Hur gräver man i en stenhäll?

31/5 På torsdagen fick jag sovmorgon, sen väcktes jag av att det ringde på dörren. De skulle komma och se var de skulle gräva för fiberkabeln och då måste man vara hemma och de säger ju bara att de kommer 8-12, de tror visst att alla andra inte har nåt jobb?
Men han kom i alla fall rätt tidigt och fick vänta utanför dörren medan jag kvickt klädde på mig. Fördelen med en otät dörr är ju att man kan gasta igenom den på den som står utanför. Sen gick vi och tittade på tomten och kom fram till att det blir svårt att gräv med så grunt jorddjup, men sen markerade han vad vi bestämt med blå sprayfärg och sen var vi klara.
När killen gick vidare till närmsta grannen vattnade jag blommorna men det hade jag inte behövt för sen började det ju regna senare på dagen...
När de var klara försvann grannen på sin löprunda och när jg påpekade för fiber-killen att min granne faktiskt är över 70 så blev han väldigt imponerad, vilket jag också är.
Strax senare dök larmkillen upp, han skulle byta batterier i alla larmstationer i huset och han var kvar i nån halvtimme i alla fall, men som kom jag äntligen iväg till jobbet.
Resten av dagen var ganska ordinär.
Fast på eftermiddagen åkte jag till Stinsen köpcentrum och köpte lite häftiga ögonfransar till festen på lördag och sen åkte jag till Ica och tog ut ett paket och handlade lite.

Inga kommentarer: