måndag 25 juni 2012

Barn på nytt




18/6 På måndag blev det sushilunch med systerdottern som ju sommarjobbar hos oss, det var bestämt redan veckan innan, ibland tar det tid att få till en dejt med någon när det kommer en massa emellan. På vägen tillbaka från lunchen tog vi en sväng förbi Sörab och slängde bland annat en av mina resväskor. Jag köpte den i USA för 2 år sedan tror jag det var, nu har den varit jorden runt mer eller mindre och hjulen är slut... Gummit är utslitet och sprucket och det gör att den inte rullar alls för det mesta, så lika bra att kasta alltså. 
Efter jobbet åkte jag och L till Ikea och lekte att vi var barn på nytt antar jag, för L testade deras nya lampor på huvudet och sedan sprang jag allt jag hade i lagerkorridoren puttandes vagnen med L på och hon skrek lite iland eftersom hon var rädd att jag skulle köra in i nån lagerhylla. Jag tror inte att någon såg oss däremot, nästan lite av en besvikelse faktiskt. 
På vägen hem stannade vi på Ica och jag köpte bland annat skagenröra som jag vild av hunger åt på en bit surbröd så fort jag kommit hem. Som vanligt när jag blir väldigt trött så mådde jag illa och var yr och gick och lade mig 20.50 och somnade på stört. Jag sov i ungefär 2½ timme och sen smsade kusinen S och väckte mig. Inget konstigt alls eftersom jag normalt sett alltid är vaken vid den tiden.
Vi pratade i telefon i 2 timmar och sen åt jag en väldigt, väldigt sen middag och somnade igen vid 4 på morgonen. 

Inga kommentarer: