söndag 17 juni 2012

Snusk, överallt snusk
















6/6 På onsdagen var det nationaldagen och jag smsade till kusin S, jag hade nåt minne av att hon tänkt hitta på nåt. Mycket riktigt skulle hon och min faster till Edsbergsparken för att fira nationaldagen och för att höra en syssling till oss sjunga. Varken jag eller S har träffat henne och jag lyckades bli precis så sen att jag bara hörde henne på avstånd och lagom tills jag var vid scenen hade hon precis avslutat, trist.
Jag hade med mig kameran och fotade lite i parken. Jag och S gick en promenad i parken och sen skulle jag in till stan för att köpa en ögonskugga men S skulle stanna kvar. På vägen tillbaka gick jag förbi konsthallen och där hade de en utställning med gamla bilar, jättefina var de.
Jag sprang på Quiz-B och hans flickvän på vägen till bilen också och sen körde jag mot stan.
Jag gick först till Face där jag kunde köpa ögonskuggan jag ville ha och sen gick jag till Make-Up Store på Åhléns där min favorit hjälpte mig att prova ut foundation och visade mig hur jag ska markera käklinjen och sånt med mörkare skugga och bekräftade att jag valt rätt färg.
Vi valde också ut en nytt snyggt läppstift åt mig. Efter att ha handlat alldeles för mycket gick jag vidare mot Sergelstorg eftersom det verkade vara nåt på gång där. Jag handlade lite ost och ett par muffins i matstånden där.
På väg tillbaka till bilen gick jag över Hötorget där alla försökte få mig att köpa en massa, självklart till halva priset allihopa. Alla stånden hade exakt samma saker att erbjuda, sparris, grön och vit, jordgubbar, blåbär, hallon och biggaråer. Jag köpte några vita sparrisar och vid ett annat stånd köpte jag tre stora, fina lobelior för totalt 140:-, det är billigare än hemma, det är en sak som är säker.
När jag kom hem och körde runt hörnet mot min uppfart stod det en man i 55-60-års åldern och pissar precis nedanför min tomt, mitt på blanka dagen!
Han var på fest hos en granne och tog en promenad och blev väl pinknödig, tragiskt! Det är en massa barn som passerar där hela dagarna, varför får man en sån idé? Det är sånt som tonåringar gör, inte normala, vuxna män.
I en kruka runt hörnet från mitt hus hade några sniglar en trekant, vart är världen på väg!
På kvällen tvättade jag, tittade på Pirates of the Caribbean och sen porcherade jag några ägg, kokade sparris och åt det med Hollandaisesås.
Senare på kvällen skulle jag ut och lämna nåt på verandan och såg en spindel spinna ett jättefint spindelnät framför fönstret.

Inga kommentarer: