måndag 25 juni 2012

Fina fisken


19/6 På tisdagen var det dags att avtacka en kollega som ska sluta. Han har jobbat hos oss sedan han var 18 år gammal och det innebär c:a 27 år! Nu ska han hitta på andra saker.
Han fick flera väldigt bra och genomtänka presenter som han blev väldigt glad för, kanske blev han gladast för tatueringen?
Min favorit var tavlan med ett foto från när det begav sig. Vi fick tårta och kaffe och sen var det bara att ta tag i jobbet igen.

Som jag nämnde om gårdagen så är det svårt att få till dejter med folk när det är så mycket att göra både på jobbet och privat. Ju och jag planerade lunch denna tisdag redan för runt 2 veckor sedan och båda hade faktiskt sett till att hålla lunchen fri så äntligen kunde vi ses.
Vi åkte till Väsby golfklubb eftersom de har bra fiskrätter där och Ju äter inte kött. Tyvärr såg dagens fiskrätt inte ut som någon riktig höjdare så det slutade med att vi valde från deras a´la carte och tog en sallad med halstrad lax och löjromssås. Den kostade 140:- men var riktigt, riktigt bra faktiskt!
Visst ser det väl fint ut?
Både jag och Ju är lite inne i jobbet just nu och det är rätt skönt att utbyta erfarenheter med en annan kvinna som jobbar under ungefär samma förutsättningar som man själv, så det blir ofta så att vi pratar om jobb när vi ses mitt på dagen, i alla fall indirekt.
När jag kom tillbaka till kontoret så rasslade det bara till och jag fick en massa gjort!
Sen skjutsade pappa mig för att hämta min Ford på Håbo Bilvård, de hade gjort en recond inuti den åt mig och tvättat och vaxat den utanpå. Det såg jättefint ut och det kostade bara 1800:-, bra mycket bättre än de otrevliga jävlarna på Mr Cap.
Håbo Bilvård har varit trevliga mot mig från början till slut och de har gjort ett bra jobb till ett bra pris. Gå aldrig till Mr Cap i Upplands Väsby om ni kan hjälpa det, det är ett hett tips!
När jag kom hem var jag helt matt och gick och lade mig och sov som en stock i 2 timmar. Sen tvättade jag 3 maskiner tvätt, en del av det jag hittat i gästrummet och ville behålla ville jag tvätta.
Jag städade köket och garderoben i sovrummet och så flyttade jag alla mina klänningar (runt 20 stycken!) till garderoben i gästrummet och då blev det bättre ordning i alla garderober och kläderna hänger rakare.
Skuggbilden är skuggan av min blomma i sovrummet, jag tyckte det såg så häftigt ut.
På kvällen pratade jag med Quiz-L och vi pratade om vad vi ska hitta på i sommar, kanske en kryssning? Drinkar i stan är givet, kanske resa bort? Vi får se, L får planera eftersom hon tar semester före mig.
Till middag gjorde jag potatissallad av den kokta potatisen jag hade i kylen och så åt jag kallrökt lax till det, mycket lax blir det...


1 kommentar:

JCMAS sa...

Du lyckas fota mig så att jag ser smal ut. Det är fan otroligt :) Och tack för trevlig lunch!!!