fredag 15 juli 2011

Lite fick jag gjort i alla fall

På torsdagsmorgonen vaknade jag med ont i nacken som gått upp i huvudet men efter en liten startsträcka blev det lite bättre. När jag kom till jobbet smsade jag naprapaten för att se om han hade semester eller fortfarande jobbade och som tur var jobbade han och hade en tid til mig på fredagmorgonen. Efter jobbet åkte jag hem och försökte sova middag men precis när jag somnat hostade Turre och sen var det kört och jag gick upp och åt lite middag och tittade vidare på Nip Tuck. Jag och Quiz-L tittade på utemöbler till min veranda på internet medan vi pratade i telefon. L är den som spenderar mest tid med mig på min veranda och alla stolarna är slut och varje gång vi sätter oss ned gör vi det väldigt försiktigt eftersom stolarna faller i bitar lite hus som helst. Setet är bara 1½ år gammalt men de första stolarna gick sönder redan nån vecka efter köpet och nu har jag gett upp. Vi bestämde oss för ett set med konstrottingmöbler som kan stå ute året om utan att gå sönder. På bilden är det 8 stolar men det är bara 6 stycken som ingår. Bordet är i "nonwood" jag tror att det är fuskträ i nåt slags plastmaterial.
Senare på kvällen tog jag med mig motorsågen och fil och åkte hem till mamma och pappa för att få instruktion i hur man filar till motorsågskedjan. Där vankades det middag och eftersom jag inte ätit så mycket så åt jag med dem. Stekt kassler med sallad med potatis, lök, ruccola och soltorkade tomater blev det och det var gott.
Sen gick jag och pappa ut i garaget och filade kedjan, det gick väldigt fort och tydligen hade jag gjort rätt när jag gjorde det själv, jag kan bara inte ha tagit i tillräckligt.
När jag kom hem startade jag motorsågen och sågade av en vedgren jag hade liggande och det verkar ha fungerat med filningen. Men sen tog soppan slut och jag struntade i sågandet och lyfte istället mina nya pallkragar på plats och fyllde dem med jord. Tungt jobb att bära jordsäckarnaär det och trots att det är en sån liten bit att gå började jag hosta som en besatt, den där förkylningen sitter fortfarande i som det verkar.

Sen planterade jag auberginen, squaschen och tomaterna och så vattnade jag ordentligt.
När jag var klar var klockan 22 och jag satte mig i soffan och tittade vidare på Nip Tuck, jag har redan avverkat säsong 1 och jag kommer att köpa fler, jag tycker att den är bra och ovanlig.
Sen hörde jag plötsligt hur det smattrade på rutorna och insåg att min nytvättade, nytorkade tvätt som jag varit för lat att ta in och vika nu var dyngsur igen... Jag släpade in torkstället och nu får det torka om igen.

Inga kommentarer: