söndag 17 juli 2011

Kul Kalas

På lördagen när jag vaknade var nacken återigen öm och knäpp, så fort brukar det inte barka iväg, men det är bara att bita ihop.
Jag blev lite lat sådär efter frukost men kom plötsligt igång med att städa städskåpet och utrymmet under diskhon. Ja jäklar vad grejer det fanns på båda dessa ställen. Under diskhon hittade jag bland annat 22 olika typer av krukor... En del av grejerna är nya eller fullt användbara och har kommit som extra utrustning till hyllor, dammsugare och såna saker och jag har alltså spart det ifall jag behöver det i framtiden. Nu kastade jag alltihopa, det stjäl bara energi att ha en massa saker man inte använder och det tar energi även att städa runt dessa saker och att försöka få plats med det man faktiskt behöver. Tyvärr ser det ju ofta mer stökigt ut när man städat än innan, så här såg det ut i köket innan jag sorterat saker i kassar för kastning på sopsorteringsstationen. Under diskhon samlar jag nämligen även sånt som inte ska kastas bland andra sopor, batterier, sladdar, lampor, mediciner och flaskor bland annat.

Efter att ha städat upp det värsta i köket gjorde jag mig i ordning för att möta upp Quiz-L för att fira G's 50-årsdag på Tudor Arms. Jag var där 18.30 som det var sagt och var ändå sist, jag och L hamnade vid ett bord med några av G's kompisar som vi aldrig träffat tidigare, men de visade sig vara trevliga och när vi gick vidare till Dubliner när Tudor stängde så hängde jag, L och en av dessa killar tillsammans resten av kvällen. Vi lyckades faktiskt hålla ihop gänget riktigt bra trots att det var en hel del folk på Dubliner.
Vid 1.30 började jag och L bli riktigt trötta och eftersom vi skulle åka på semester nästa dag så började vi säga hejdå till folk och sen gick vi och G som vi just lärt känna och tog en hamburgare på McDonalds innan vi lämnade tillbaka honom till gänget på Dubliner och åkte hemåt. Jag körde L hem till Mörby Centrum och kom hem vid 2.30 ungefär. Det hade varit en bra kväll.

Inga kommentarer: