måndag 27 augusti 2012

Min Ja-Policy

23/8 På torsdagen var K knäpptyst igen på morgonen så jag fick sova i fred, eller så är det så att jag vant mig vid ljuden så pass att jag inte vaknar av dem, jag är sån.
Jag gjorde några äggmackor på det bröd som fanns kvar och kastade resten, det kändes som om det inte skulle klara en dag till. Alltså gjorde jag några extramackor och gav bort till mina kollegor D, A och C.
De tyckte att det var jättegott.
En av våra leverantörer var på plats för att se över vårt brandförsvar och vi gick ut på lunch några av oss. Det blev buffé och det undviker jag ju helst, inte kul att betala 90:- för lunch när man äter pyttelite.
D fick gå upp på taket för att ta ned vindstruten som blivit blekt och trasig, en ny ska upp så fort som möjligt. Våra helikopterkunder flyger ibland in till oss för att lämna eller hämta grejer och i vissa fall verkar det mest som om de kommer för att fika och ta en glass vilket vi tycker är jättetrevligt. I vilket fall är det bra med vindstrut när de ska landa på baksidan. J hjälpte honom upp och ner och det tog inte lång tid att ta ned struten, tur att vi tillverkar säkerhetsselar!
På eftermiddagen kom Å förbi för att ta en fika, hon har köpt biljetter åt oss till Nickelback den 12:e September och jag har ingen aning om vad det är för nåt, men jag har ju min "Ja-Policy" och säger ja om jag inte vet av erfarenhet att det inte passar mig.
Man hittar många nya roliga saker så.
Efter jobbet åkte jag till Väsby centrum och köpte silikon att sätta fast bottenproppen i badtunnan med, jag gick också för att plocka ut ny medicin och blev rätt sur när jag insåg att läkaren bara skrivit ut för ett uttag fast det är mediciner jag äter varje dag, resten av livet...
K går till jobbet innan jag har vaknat och kommer hem rätt sent och sen går hon och lägger sig ganska direkt, det är ju inte så att vi sliter på varandra direkt.
Jag hade en lugn kväll i soffan och tittade på Meet the parents, jag blir så stressad av den och till exempel Fawlty Towers, tänkt vad mycket enklare allt skulle bli om de bara stod för sina misstag istället för att ljuga hela tiden....
Jag åt mozzarella- och tomatsallad till middag och en leverpastejsmacka till det, eller efter egentligen. Fast mackan var inget god, det funkar inte med leverpastej utan inlagd gurka enligt mig.

Inga kommentarer: