torsdag 30 augusti 2012

Den hade nog varit god varm

28/8 På tisdagen var min hjärna nästan mer överhettad än på måndagen och på eftermiddagen insåg jag att det var bättre att jag fick några praktiska saker gjorda än att försöka tänka. Så jag åkte till Axfood och handlade grejer till jobbet, det borde jag i alla fall ha gjort långt tidigare så det var bra att få gjort.
Fler av mina oavlönade, privata terapeuter lade tid på mig denna eftermiddag och kväll och gav mig råd och tröst, sparkar i baken och annat att tänka på. Det behövdes egentligen bara att L skulle ringa så skingrades tankarna ett tag och allt kändes bättre. Jag tror jag får förbjuda henne att resa bort igen...
Jag blev faktiskt så distraherad att jag glömde telefonen inne och missade sms-svaret jag väntat på hela dagen. Jag var lite nöjd med det, skönt att inte vänta med telefonen i handen hela tiden och vara allmänt tragisk.
Till middag gjorde jag anksoppa på buljongen jag kokat på söndagen, nudlar, ankköttet som blivit över och lite lök och pak choi. Det blev riktigt bra, men jag hade haft för mycket salt i buljongen och borde ha spätt ut den lite.
Grannen-M kom in och tog en kopp te och snackade skit medan jag åt och vi snackade så att dte till slut blev så att jag fick äta kall soppa.

Inga kommentarer: