måndag 27 februari 2012

Ibland kan det faktiskt bli bättre

20/2 På natten till måndagen låg jag och grubblade och kunde bara inte sova. Jag upprepade alla kvällsrutiner och hoppades på att det skulle hjälpa men icke. Jag var fortfarande vaken 7.30 på morgonen, det vill säga när jag borde ha gått upp. Jag insåg att det inte skulle fungera att jobba en hel dag utan någon sömn alls och dessutom började jag nu få migrän. Jag stannade kvar i sängen och kom inte till jobbet förrän fram till eftermiddagen. Om bara hjärnan kunde fatta att det är bättre att vara ledig hela helgen inklusive söndag än att börja grubbla på jobb redan på söndag morgon och fortsätta så pass att man inte kan sova och därför missar halva arbetsdagen på måndagen...
Innan jag åkte hemifrån gjorde jag en äggmacka av en överbliven pannbröd, skinka, stekt ägg, majonnäs, massor med ruccola och cocktailtomater.
Jag fick i alla fall en del gjort på eftermiddagen men kom hem rätt sent. Sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Tudor Arms för måndags-quiz med mitt lag. Med mig hade jag en stor låda Belgisk Choklad som jag fått i julklapp och den där förhatliga DVD till Quiz-E, Little Britain. Bättre att hon får den som gillar den än att jag stör mig varje gång jag ser den i hyllan.
Jag blev bemött med öppna armar av P och L och mitt lag var i bästa form och jag hade faktiskt en väldigt trevlig kväll och mådde mycket bättre när jag kom hem. Att vi dessutom vann hela quizzet och jag tog hem en av bonusutlottningarna också gjorde ju inte kvällen sämre. Quizzet var jättesvårt och vi hade inte en tanke på att komma placerade ens, förrän vi insåg att alla låg lågt i poäng. I slutänden hade vi faktiskt rätt bra poäng i alla fall eftersom vi bara hade två fel på andra omgången, så vi vann med 42 poäng mot tvåans 40.
En på det stora rätt lyckad dag med tanke på hur den började.


Inga kommentarer: