onsdag 15 februari 2012

Tudor Arms - Where everyone knows your name!

13/2 På måndagen var jag tvungen att börja dagen med en dusch, jag avskyr verkligen att duscha på morgonen men jag överlevde. Sen gick jag ut för att se om bilen ville starta, det var -11.5 grader och tanken var att bilen nu skulle in på servicen den skulle ha varit inne på för drygt någon vecka sedan. Kvällen innan hade det varit milt väder men nu var det förstås iskallt igen lagom tills jag skulle försöka starta bilen som stått stilla i drygt en vecka. Men kan ni tänka er, den startade nästan direkt! Jag körde mot Märsta och verkstaden och pratade med brorsan på vägen, han gick med på att hämta upp mig där. När jag kom till jobbet fick jag en semla till frukost eftersom en kollega fyllde år. Det var stressigt förstås det blir ju så när man varit ifrån kontoret en hel vecka. När det blev dags att gå ifrån jobbet och åka och hämta bilen var det svårt att få skjuts, brorsan var upptagen, pappa hade åkt på kundbesök och firmabilen var inte på plats så jag kunde inte få skjuts av någon kollega. Slutligen ringde jag syrran som var snäll nog att komma och hämta mig trots att hon just kommit hem från stallet. Systerdottern var med i bilen och de skjutsade mig till verkstaden och åkte hemåt. Själv var jag kvar en stund, de ville förklara minsta lilla notering på protokollet vilket är snällt, bra och trevligt, men jag kände mig rastlös och ville hem. Jag fick betala drygt 3700:-! Det känns som helt bortkastade pengar nu när bilen ska säljas, jag tror att det är svårt att få ut det i värde på bilen och jag får tydligen inte så mycket för den bara för att det är en import... När jag köpte den för 5-6 år sedan fick jag betala extra för att det var en diesel...och det går bara att få tag i om man importerar. Hur blev det så fel?
Jag fick ett skambud från bilhandlarna i Järva, 20 000:-, enligt on-linevärderingen  är den värd 48 000:- och det är nog lågt räknat på en bil som är importerad av en seriös bilhandlare. Jag funderar på att lägga ut den för 55  000:- och kanske ha lite prutmån. Någon som har åsikter? Hur säljer man lättast en bil till rätt pris?

När jag kom eldade jag och sen sov jag middag med katten och hunden på mig. Framåt 20 ringde det på min mobiltelefon, det var L från Tudor Arms! Är de inte gulliga! De ringde för att fråga om vi skulle ha bordet de bokat åt oss på quizzet. Mitt lag hade gjort väldigt bra ifrån sig förra måndagen och tagit sig upp till en andraplats, men att boka för nästa gång hade de glömt och tanken var att jag skulle ringa en stund efter att quizzet började och be P att boka in oss för veckan efter. Men nu hann jag ju inte göra det, de ringde mig istället. Tänk vad de är fina!

Inga kommentarer: