måndag 6 februari 2012

Om man bara tar en omväg så ordnar det sig

2/2 På torsdagen var det -18 när jag gick upp och jag gissade att bilen inte skulle starta, den hade varit något ovillig morgonen innan och då var det bara -13... Turre fick dubbla täcken på sig när vi gick ut, vi var båda väldigt frusna.
Men kan ni tro, den startade faktiskt och sen tog jag en ordentlig omväg till jobbet eftersom jag nästan dragit ur batteriet när jag startade bilen. Jag åkte ut på motorvägen och sen körde jag av nästa avfart och sen gamla vägen tillbaka.
På jobbet serverade jag pajen jag gjort och det var uppskattat.
Kusinen hade föreslagit att vi skulle äta lunch ihop någon dag för att snacka lite men det hade liksom inte blivit av, det har ju varit så mycket på sistone. Nu visste jag ju att jag skulle vara borta ett tag så jag frågade om vi skulle äta lunch och trots att vi båda faktiskt hade matlåda med oss så bestämde vi oss för att göra det och vi åkte till golfklubben.
Jag och kollegan som ska på tjänsteresa nästa vecka har hela tiden skjutit på att planera resan eftersom vi båda haft så mycket att göra och tyckt att det varit en svår resa att planera. Nu bestämde vi att jag skulle ringa till en av leverantörerna som vi funderade på att besöka och se vad de tyckte. De blev eld och lågor så nu blir det så att vi besöker dem på tisdag så som det var tänkt från början.
Slutligen hade vi faktiskt bokat resan och bestämt oss för ungefär när och hur vi skulle förflytta oss mellan alla olika platser vi ska besöka.
När jag kom hem var jag helt matt och satt mest och gjord ingenting efter att jag städat upp lite. Judas och Turre  var nöjda med att jag eldade ordentligt så att vi slapp frysa.

Inga kommentarer: