lördag 21 maj 2011

Snövit och de sex killarna

Efter jobbet på fredagen hade jag lite fredagsstädning och det behövdes verkligen. Trots att jag borde ha dammsugit också så struntade jag i det. Sen tog jag en dusch och snyggade till mig i väntan på att J skulle höra av sig om var vi skulle träffas. De ringde vid 18.30 ungefär och sa att de var på The Londoner så jag tog Turre och satte mig i en taxi, vi stannade till hos mamma och pappa och lämnade Turre och sen åkte vi in till stan. När jag kommer dit inser jag att det ibland är rätt trevligt att jobba i en mansdominerad bransch, jag visade mig vara den enda tjej som blivit inbjuden så jag hade alltså en trevlig utekväll ensam med 6 killar... Vad J hade gjort var att bjuda in folk han jobbar med eller har jobbat med, kort sagt, folk han gillar.
Inte en enda drink fick jag köpa under kvällen men när vi gick vidare till Tudor Arms tog jag in 3 korgar med chicken fingers och pommes och det var uppskattat eftersom ingen hade ätit middag, inte heller jag. Vi hade riktigt kul och satt kvar tills Tudor stängde och sedan gick vi vidare mot Dubliner. Men det är svårt att få 7 personer som dessutom är lite runda under fötterna att gå till samma ställe. Alltså hamnade vi först vid nåt snobbigt ställe i närheten av Tudor men T blev sur när de undrade hur mycket J hade druckit och vi gick vidare. Samma sak hände på nästa ställe som ändå bara var fyllt med småbarn och slutligen gick vi till Dubliner. Sanningen var ju att J mest var trött efter jobbveckan, särskilt full var han inte. På Dubliner var det bra musik men som vanligt lite väl högt så jag och T gick ut så att jag kunde röka och sen följde de andra efter en efter en och så satt vi och snackade ute istället. De hade infravärme så det var inte så fruktansvärt kallt.
Vid 2 ungefär började jag bli kall och T trött och jag hade lovat att han skulle få skjuts hem med min taxi eftersom han bor åt samma håll. Så sagt och gjort, vi hittade en taxi och åkte hemåt. Jag var hemma vid 2.45 kanske och gick och lade mig direkt i mina nytvättade lakan. Det hade varit en fantastisk kväll, det är inte så dumt att var ensam tjej bland snälla, gulliga killar som tar hand om en.

Inga kommentarer: