onsdag 11 maj 2011

Hej å hå till gruvan jag gå

På måndagen var det åter dags för jobb, det tar ju alltid emot lite att gå tillbaka efter semestern men det gick rätt bra faktiskt. Jag har ju saknat både familjen och kollegorna. Det var hårt att försöka komma fram till vad som blivit gjort medan jag varit borta och vad som inte blivit gjort.
Kollegan M har varit det största stödet under tiden jag varit borta fast det är klart att de låg en massa och väntade på mig när jag kom tillbaka i alla fall. Sånt som ingen vet att jag gör antar jag?
När jag väl kom hem på eftermiddagen var det underbart väder och varmt dessutom. Eftersom det blev lite si och så med solbrännan i Australien och Singapore lade jag mig nu i solen på verandan och småslumrade medan jag emellanåt sippade på en frappé och ibland läste i min nya e-book. Jag läser just nu fortsättningen på Grottbjörnensfolk och de böckerna. Den nya har ju getts ut på engelska nu i Maj tror jag.
Jag hade det så bra i solen att jag glömde bort tiden, jag skulle ju på quiz ju. Snabbt in i duschen och fixa make up och sen iväg i flygande sväng med nygamla kappan på mig.
När jag kom in på Tudor blev alla jätteglada och det känns så bra att folk faktiskt saknar en när man är borta. Jag fick kramar av flera ur personalen och förstås B och P i mitt "extralag" som jag spelar med varannan måndag. Det gick inte lysande för oss men vi hade trevligt som vanligt. När jag kom hem var det sent, men jag satte mig ändå och åt en portion edamamebönor. Det har jag också saknat medan jag varit borta.

Inga kommentarer: