tisdag 24 maj 2011

Skrik och studs

På tisdagen fick jag besök på jobbet av två av de killarna som jag var ute med på fredagen. Vi skulle diskutera nya projekt som vi kanske kan samarbeta i. De är urtrevliga så trots att det var jobb så hade vi rätt kul. Strax efter att de åkt hem på eftermiddagen fick jag ett samtal från A som bor i Tumba, hon och systerdottern var i Väsby. De kom förbi jobbet och vi tog en fika och snackade lite om allt möjligt, de är så himla gulliga och roliga båda två. Tyvärr var jag tvungen att sticka till gymmet och min spinning, jag hade velat stanna en stund till. Spinningen var kul men tuff och jag kände mig nöjd med mig själv efteråt. Dessutom fick jag sällskap av J som av en tillfällighet hade bokat in sig på samma pass. Efter passet gick jag 12 minuter på bandet och kände hur de spända lårmusklerna slutligen slappnade av och slutade darra. Sen sprang jag på kollegan M också men sa bara hej och skyndade till omklädningsrummet. Jag tog mina grejer och körde hemåt medan jag åt en banan. Sen när jag kom hem åt jag salladen från matlådan jag tagit med mig av resterna från lunchen, resten lämnade jag till senare. Sen duschade jag och gjorde iordning mig och åkte till stan för att möta upp med Quiz-L&L och den enes kompis som jag aldrig träffat tidigare. Vi hade kommit överrens om att se Scream 4 och jag var väl inte särskilt exalterad, jag gick mest för att jag gillar sällskapet. Men filmen visade sig vara riktigt bra, vi skrattade en hel del. De är ju smarta nog att skoja med genren samtidigt som de försöker skrämma folk. Jag är inte den som hoppar i stolen men oj vad många gånger jag kände hela raden gunga av de andras hopp. Jag tror dock de flesta gungningarna var från andra än vårt sällskap. L's kompis som satt bredvid mig hade ringningar i öronen efteråt eftersom tjejen bredvid honom hade skrikit så högt vid nåt tillfälle. Jag tyckte i alla fall att det var värt det, den var mycket bättre än jag trodde att den skulle vara.

Sen behövde två av oss gå på toa men bion var stängd och vi blev lotsade ut på nån bakgata... Jag skulle möta upp med G och m på Dubliner efter bion och Dubliner är ju det som är närmast så vi gick dit alla fyra och jag och L gick på toa, sen åkte de andra hem men då hade G och M redan hunnit komma.
Vi satt och snackade nån timme och sen stängde Dubliner och jag hade ändå tänkt att åka hem. G höll på att somna sittande eftersom han just kommit hem med buss från Italien så jag åkte hemåt och de åkte hem till M där G skulle bo över natten.
Jag åkte hem och åt edamamebönor, den enda middag jag ätit var lite popcorn.

Den här krönikan hittade jag förresten, jag tyckte att den var kul:
http://fredrik.cafe.se/min-van-n-tar-den-arga-lappen-till-en-helt-ny-niva/

Inga kommentarer: