fredag 30 november 2012

Var ska jag hänga den svarta kulan?


25/11 På söndagen var migränen ett minne blott, om man inte räknar det som jag brukar kalla "migränbaksmälla", det känns som om man har ett stort, öppet sår i huvudet som man vill skydda. Det gör inte ont, men det känns som om det kan göra det när som helst...
Jag åt en lätt frukost och sen skulle jag köra iväg till Ulva utanför Uppsala för att hälsa på älskade Ah på en julmarknad där hon skulle stå och sälja grejer.
På vägen åkte jag till biltvätten och tvättade av bilen, nu var det ju torrt på vägarna så jag tyckte att det var en bra idé att äntligen ta itu med det.
Ju närmare Uppsala jag kom, ju kallare och fuktigare blev det. Slutligen var det någon konstig blandning av duggregn och dimma, men vackert var det och jag ville så gärna stanna och fotografera lite men det fanns inget bra ställe att stanna på.
När jag kom fram till Ulva Kvarn tog jag i alla fall ett par foton, är det inte vackert där?
Jag hittade Ah väldigt snabbt och efter att ha tagit en titt på hennes grejer tog vi en promenad runt marknaden och jag lånade 500:- av henne för att kunna handla lite grejer. Jag hade försökt ta ut pengar innan jag åkte dit men bankomaten var stängd... Jag som aldrig tar ut kontanter, det måste vara lagen om alltings jävlighet.
Jag köpte i alla fall honung eftersom det börjat gå åt i mitt hus nu när jag dricker mer och mer te. Köpte en med citronsmak också, den var väldigt god, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till?
Jag hittade en rätt stor glasdroppe i svart och jag tyckte den skulle passa så bra hemma hos mig och den kostade bara 90:- så den köpte jag också och en ljusstake som också borde passa bra hemma hos mig. Nu måste jag bara hitta en snygg löpare till matbordet som ser snygg ut ihop med allt det där.
Sen var det mörkt och jag var kall, så jag lämnade Ah och åkte hemåt. Det var så mysigt att se henne igen, vi har alltid så mycket på gång båda två och bor så pass långt ifrån varandra att vi ses alldeles för sällan.
När jag kom hem kokade jag lite färsk pasta och värmde en burk köttfärssås jag hade i frysen och så skar jag upp lite tomater och gurka till det. Men jag vet inte riktigt vad som hände, jag kunde inte äta...
Eller jag kunde äta lite grann men sen kom det upp igen, jag försökte tre gånger under kvällen med samma resultat så till slut gav jag upp och tog ett glas grönt te istället. Det var också svårt att få ned, men till slut gick det.




Inga kommentarer: