måndag 3 december 2012

Köpstopp funkar ibland

26/11 På måndagen kunde jag fortfarande inte äta ordentligt men försökte med gröten jag kokat på söndagskvällen. Om ni undrar vad jag hade i den så kan jag säga att det var helt enkelt det mesta jag hittade i skafferiet...
Havregryn, 4-korns kross, Mandelsmör, ris, solrosfrön, sesamfrön, syfilisfrön (som jag kallar dem, jag kan aldrig komma på vad de heter), kardemumma, vanilj, vaniljsocker och mörkt rörsocker och frysta blåbär.
Jag slängde allt i en ugnssäker form och ställde in den i micron med en tallrik över och så satta jag den på max i 25 minuter. Funkade jättebra!
Jag har ju en "skafferimånad", jag försöker att inte handla och istället tömma skafferiet. Hittills har det gått mycket bättre än vid tidigare försök. Jag har handlat lite mjöl och smör i stort sett, inget mer.
På jobbet fick jag en hel del gjort och det trots att jag mådde rätt dåligt för att vara ärlig. Jag försökte äta min lunch 3 gånger men när jag misslyckats en tredje gång gav jag upp. Det kom bara upp hela tiden och inte som magsjuka utan mer som om det var ett stopp i halsen, det gick liksom aldrig ned alls.
På kvällen var det dags för quiz med B och P och deras lag och vi hade riktigt trevligt och gjorde väldigt bra ifrån oss också, vi kom faktiskt tvåa. Det har nog bara hänt att vi varit placerade en gång tidigare när jag spelat med det laget.
När jag kom hem tog jag ett glas te och fick jobba på det en stund, under tiden tittade jag på M:AS:H:

Inga kommentarer: