torsdag 20 december 2012

Händer sånt här andra personer?


14/12 När jag kom hem från jobbet på fredagen så sov jag middag en stund men sen satte jag igång så smått med projekt julstädning, men vad jag gjorde var egentligen bara första hjälpen på ett hus som jag inte hunnit med eller haft ork att städa ordentligt på några veckor. Jag renoverade hunden och katten, till Judas förtjusning och Turres förtvivlan. När Judas gör kullerbyttor av lycka medan jag försöker borsta honom så sitter Turre bredvid och ser ut att vara mycket förvirrad över vad Judas är så glad över. Han sitter verkligen och stirrar på Judas 20 cm ifrån honom.
På eftermiddagen blev jag uppringd från en begravning i England!
Det är ju lite udda, men jag kunde ju inte vara på plats eftersom jag precis åkt från England på måndagen och en äldre kompis dog för ett par veckor sedan. Min kompis P som jobbade med honom innan han pensionerade sig var på plats och jag hade smsat honom tidigare på dagen och bett honom hälsa till änkan från mig eftersom det egentligen är henne jag känner bäst.
Plötsligt ringer P upp från mottagningen, langar över telefonen till en annan kompis B, som jag inte sett på länge eftersom han pensionerat sig och sen hivar de vidare telefonen till H, änkan.
Vi bytte bara några ord och jag bjöd in henne att hälsa på, sen lade de på igen och jag satt som ett fån och undrade om det är normalt att bli uppringd från en begravning?
Senare ringde P upp igen när han var på väg hem och vi pratade ett par minuter till.
Sen vek jag tvätt, dammsög och dränkte blommorna i vasken och sen satte jag mig och tog det lugnt resten av kvällen och började titta på True Blood säsong 1 som jag just köpt.
Jag tyckte den var rätt bra, roande i alla fall.

Lappen på bilden kommer från min "Fortune Cookie" jag fick i London på söndagskvällen, jag öppnade den inte förrän på fredagen. Jag undrar om lyckan kommer att vara med mig länge, när den tänkt komma?

Inga kommentarer: